Anna kavereiden tsempata
Helsinki Marathoniasi!

Helsinki Marathon kattaa täyden maratonin, puolimaratonin sekä 10k reitit. Kaikki reitit ovat hyvin merkittyjä, virallisesti mitattuja ja täysin ennätyskelpoisia. Reiteillä on mukana myös jäniksiä avuksi saavuttamaan useita eri tavoiteaikoja.

Lue lisää:
www.helsinkimarathon.fi

Mikä ihmeen Race Peps?

Race Pepsin avulla kaverisi pääsevät tsemppaamaan sinua suoraan kotisohvaltaan!

Tsempit voi lähettää kirjoitetun tai äänitetyn viestin muodossa kisan aikana, tai ne voi jättää reitin varrelle etukäteen. Kaverit voivat myös seurata sijaintiasi reitillä livenä!

Helsinki Marathonin kaikki reitit on lisätty Race Pepsiin valmiiksi, joten homma järjestyy todella helposti. Sinun tarvitsee vain luoda kisa, jakaa kavereille linkki, ja jatkaa kisavalmisteluja normaalisti. Kaverit eivät edes tarvitse appia: viestit lähetetään suoraan jaetun linkin kautta.

Ja kaiken lisäksi…

Race Pepsin käyttö Helsinki Marathonissa on täysin ILMAISTA!
Lataa appi nyt:

Tässä nopea tutoriaali (nykyään kisan luonti onnistuu myös suoraan apissa):

Ja pari vinkkiä kavereillekin:

Tärkeät lisätiedot

Kokeile Race Pepsiä ja voita Björn Borgin treenikassi

Lataa, rekisteröidy ja jaa kamulinkki ja käytä Race Pepsiä kisassa. Olet automaattisesti mukana neljän Björn Borgin treenikassin arvonnassa. Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti ääniviestillä kisan aikana, eli kuulet siinä juostessasi, jos voitat kassin! Joten pidä Race Peps päällä koko kisan ajan!

Ota maratonviestistä kaikki irti

Joukkueelle riittää yksi luotu kisa ja homma aika helppo. Toimi näin: Kaikki joukkueen jäsenet lataavat Race Peps -apin, mutta riittää että yksi rekisteröityy ja luo kisan ihan omilla tunnareillaan. Kisan luoja saa vahvistus-emailin, josta löytyy jaettavan kamulinkin lisäksi “event code” ja “event password”. Näillä minkä tahansa kisan saa auki apissa suoraan ilman rekisteröitymistä. Lähetä tämä meili eteenpäin joukkueen jäsenille. Joukkueen jäsenet saavat kisan auki joko 1) sähköpostin linkkiä painamalla, jolloin kisa aukeaa Race Peps apissa automaattisesti tai jos ei näin jostain syystä käy, niin 2) event coden ja event passwordin syöttämällä apissa (copy & paste meilistä).

Osuuden aikana yksi juoksee ja käynnistää Race Pepsin ja muut joukkueen jäsenet avaavat kamulinkin ja näkevät siellä kulloinkin osuutta juoksevan sijainnin ja voivat lähettää sitä kautta tsemppauksiaan. Kannattaa muistaa sammuttaa sovellus niiden osalta, jotka eivät juokse, ettei mene hommat ihan sekaisin. 🙂 HUOM! Jos kamulinkki on jaettu kamuille, niin kaikkien kamut voivat jättää reitille, tsemppausterkkujaan. Jokainen joukkueen juoksija juoksee “samaa kisaa” osuudellaan, joten jos joku on jättänyt reitille viestin, niin kaikki joukkueen juoksijat kuulevat sen omalla osuudellaan. Tämä merkillepantavaa

Lisätipsit

Huomaa, että kisat juostaan samaa rataa kiertämällä; kympin juoksijat kiertävät lenkin kerran, puolikkaan kahdesti ja täysmaralla neljästi. Kun kamusi jättävät sinulle viestejä ennakkoon, he voivat merkata, kuinka monennella kierroksella viesti puhutaan, kun kohdan ohitat.

Viestit puhutaan, kun saavut pisteen lähistölle. Reitti kulkee aika pienellä alueella ja lähellä muita reitin osia, joten joskus voit kuulla viestin, joka “ylikuuluu” toisesta kohtaa reittiä. Älä siis ihmettele. Viesti on kuitenkin sinulle tarkoitettu, mutta tulee ehkä väärässä kohtaa.

Kamut eivät näe muiden kamujen viestejä koskaan, etkä näe sinäkään ennen kisaa vaan vasta kisan jälkeen.

Race Peps ei kuluta akkuasi ja voit kuunnella musaa ja käyttää tracker-appeja ihan normaalisti.

Kisaviestit saa halutessasi pois, kun “omat kisat” valikossa painat kisasi kohdalla nuoliväkäsestä lisätoiminnot ja sitten painat kolmea pistettä ja poistat kanavan “HM19_FULLM” kuuntelusta.

Voi olla, että lähetämme sinulle lyhyen palautekyselyn kisan jälkeen Race Pepsistä. Olisi kiva, jos vastaisit siihen, mutta ei ole pakko. Muuta meiliä emme sinulle koskaan lähetä.

Lue lisää:
-> FAQ

Ota yhteyttä:
-> Facebook